Jump to content
Sign in to follow this  
pipuwka

Dupa ce a cucerit lumea, WhatsApp isi indreapta atentia spre intreprinderile mici

Recommended Posts

 Compania detinuta de Facebook a anuntat WhatsApp Business, o aplicatie care isi propune sa usureze comunicarea cu intreprinderile mici.
 
WhatsApp este regele aplicatiilor de mesagerie, cu peste un miliard de utilizatori pe zi. Acum, compania detinuta de Facebook, incearca sa sa se extinda la companii.
 
WhatsApp Business este o aplicatie Android gratuita lansata joi in SUA, UK, Mexic, Italia si Indonezia, urmand sa fie lansata in curand si in alte tari. WhatsApp nu a precizat cand sau daca va fi disponibila si o versiune iOS.
 
Aplicatia poate fi descarcata de catre firme si are o suita de caracteristici care usureaza comunicarea dintre micile intreprinderi si clienti, inclusiv posibilitatea de a obtine profiluri business verificate, de a stabili intrebari puse frecvent, o functie de raspuns rapid si multe altele. Va avea, de asemenea, suport desktop.
 
WhatsApp Business ar putea fi un avantaj in tarile in curs de dezvoltare, unde platformele mai informale, cum ar fi WhatsAppp, sunt folosite de intreprinderile mici pentru publicitate si pentru a vinde clientilor. WhatsApp, indicand un studiu efectuat de catre Morning Consult, a declarat ca peste 80% dintre intreprinderile mici din India si Brazilia folosesc aplicatia pentru a-si dezvolta afacerile.
 
WhatsApp este a doua cea mai mare aplicatie de mesagerie din lume, dupa Facebook Messenger, care avea 1,2 miliarde utilizatori la sfarsitul lunii aprilie. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
UA-116000671-1