Jump to content

sWG - z3t.

Founders
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sWG - z3t. last won the day on March 20

sWG - z3t. had the most liked content!

Community Reputation

25 Regular

3 Followers

About sWG - z3t.

 • Birthday 12/21/1993

Recent Profile Visitors

188 profile views
 1. [Portofoliu] MrRevillz`s

  Superbe <3 Mai asteptam :x
 2. ATENTIE !!

  Stiam asta, doar ca unii oameni nu inteleg ca un om ca Tuppeu ar reusi sa pice toate serverele din comunitate + comunitatea...stim deja de unde vin floodurile si stim ca nu am fost doar noi, multe comunitati din Ro au fost picate in acelas interval de timp, asa cum voi aveti tovarasi prin alte comunitati sau pe alte servere, am si eu si am discutat mult cu ei pe tema asta, se pare ca prea scumpa noastra firma de hosting Krond nu face absolut nimic in legatura cu asta...noi investim si tot noi o luam in...In fine, sa speram ca totusi vor gasi o rezolvare la problema aceasta si se va rezolva, Multumesc scumpului nostru admin @Cheque' ca a reusit sa-i faca pe toti sa inteleaga.
 3. [Portofoliu] MrRevillz`s

  huh :x :x :x
 4. [Propunere] Adaugare amx_slayteam

  amx_slayteam nu se va adauga, pentru ca se va abuza prea mult de comanda asta. Poate bad_camper se va adauga. Vedem daca mai sunt cereri pentru el.
 5. Unban patraulea

  Vei primi unban. T/C
 6. Cerere schimbare MOD

  Te-as sfatui sa-l faci un mod jucat, si care-s putine, gen CS-GO REMAKE, astea clasice sunt foarte multe si greu de populat. Parerea mea :-??
 7. [Portofoliu] MrRevillz`s

  Din nou vin si iti spun ca sunt superbee. Felicitari <3 O semnatura frumoasa si pentru mine?
 8. Cerere UnBan by Buhuhuu

  Banul iti va fi scos. T.C. P.S. Incearca sa nu mai jignesti te rog frumos.Multumesc.
 9. Cerere admin *TeRRoR-` ^.^

  Pro
 10. [PROPUNERE] CnG.

  Eu va bag amx_showip daca chiar nu puteti admina fara el, dar sa nu va aud ca veniti cu pretexte "primesc flood" deoarece, cum a spus tenere, se vor da multe flooduri pe ip.urile jucatorilor / adminilor, daca ati observat, in ultimul timp, am primit in server o gramada de flooduri pentru a ne pica din cauza rank-ului din Gametracker si nu au reusit...daca bag showip, vor da grav in ip.urile voastre. Eu il bag, dar sa nu tipati daca veti juca cu ping 500. Il mai vreti?
 11. Cerere Admin [DiLLuanT]

  Acceptat. Astept datele in pm!
 12. [PUB] Evidenta admini

  Toti va plangeti... @YouTube tu imi spui mie de ts? ai vazut tu ca am scris undeva ca activitatea pe ts conteaza? De ce oare chestiile astea nu le vorbiti cu mine pe ts? cand sunt on? Toti plangeti dar cand e vorba de treaba si activitate = 0, normal ca sunt admini noi care au luat up, pentru ca au activitate mult mai buna ca altii care sunt de mult timp admini. Daca la o singura evidenta, faceti asa, atunci, cautati-va frate alt server si gata, nu stau sa ma rog de nimeni pentru nimic, cine doreste REMOVE ma poate contacta prin PM, cine nu, sa-si continue treaba si saptamana viitoare vor lua UP. Multumesc pentru intelegere. P.S. EVIDENTA NU AM FACUT-O EU DE CAPUL MEU, TOTI 3 FONDATORII AM LUAT DECIZIILE, DACA A FOST POSTATA DE MINE, NU-MI SARITI DOAR MIE IN CAP.
 13. [PUB] Evidenta admini

  Asta e evidenta din ultimul timp. Ne cerem scuze ca am tot amanat, dar am fost ocupati. Speram ca dupa evidenta asta sa fiti mai activi, pentru ca unii din voi ati scazut mult. Abraham Lincoln +1 y0ze +1 Leonard +1 Co$t@ +1 es +1 Dyavolo666 +1 ingeras +1 r2-mario +1 tenere +1 Vasi +1 Youtube -1 ndK^ | CnG. = ramane asa ndK^ | JkR = ramane asa MaDuTzU = ramane asa Day = ramane asa the-PRO_Felix = ramane asa CranK = ramane asa Hazzard = ramane asa Uretan - remove Sicario - remove *R E G E ! Berzeker - remove cheque - remove Kreddy - remove rolex - remove B@seeT- remove dLB = remove dada - remove Valentines = remove aL3cS - remove Ncl - remove
 14. poze carlas

  Banul iti va fi scos. T.C.
×
UA-116000671-1