Jump to content

SulTanul

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  16h 24m 35s

Community Reputation

1 Neutral
 1. Reclamatie element serbalobos vasi

  Daca ti se pare ca prin aceasta ai argumeantat indiferenta ta fata de problema expusa, mai bine da-ti demisia dar... Mai sunt comande ca kick/slay, dar cui ii povestesc eu... Principalu ca primul luai afk...!
 2. Reclamatie element serbalobos vasi

  #Reclamatie Admin1. Nick: SulTanuL2. Nick-ul admin-ului reclamat: element serbalobos vasi3. Motiv: admin degeaba.4. Dovada: eu le reaclamez playeru, ei nici un stres, joaca cum si jucau, alearga dupa afk, si a jucat butu ala cam 20 min, fara nici un stres. in demo ii prezentata lista de admini care erau pe srv. player.dem
 3. Reclamatie Player

  Nick tau: SulTanuL Nick player reclamat: Player Motiv: aim Dovada(Demo/Poze): player.dem
 4. Cerere VIP SulTanuL

  Cât timp trebuie să mai aștept?
 5. Cerere VIP SulTanuL

  NICK: SulTanuL STEAM ID: STEAM_0:1:185382509 VARSTA: 19 DE CAT TIMP JOCI PE SERVER?: de cam 2 luni POZA CU KILL-URILE:
 6. Cerere SulTanuL

  *Nume Cs: SulTanuL*Experienta Cs: vrio 4-5 ani*Varsta: 19*Locatie: Moldova*ID YM!: Steam ID: (atat cel numeric, cat si cel pe care sa putem da add): STEAM_0:1:185382509 olala bambinioIn ce clan ai mai fost inainte si de ce ai iesit din ultimul: nu mai țin minte Din start spun ca sunt disponibil numai in weaekend!
 7. Prezentare - SulTanuL

  Numele tău real: IulianNick: SulTanuLVârstă: 19 anișoriOraș: ChișinăuContact: Hobby-uri: să stau în pat, cel mai des O scurta descriere despre tine: Îmi place sportul, în timpul liber joc la PC, învăț, îmi dau stăruința să respect pe cei din jur :)Ocupație: ElevPe ce server joci: pub.extreamteam.roCum ai aflat de ExtreamTeam: de pe gametrackerDacă ai fii administrator o zi,ce ai face: aș mai adăuga mape noi, și aș mai șterge din dust-urile astea :)Cum iti imaginezi ca va arata comunitatea ExtreamTeam peste 2 ani?: dacă va ține tot așa, o văd ca una din cele mai bune comunități de gaming cel pțin din România. Știu că au trecut 3 zile de la înregistrare, dar am acces la pc numai în weekend. MULȚUMESC!
×
UA-116000671-1