Jump to content

HardStyle Slabul

Moderators
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  63d 20h 6m 33s

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About HardStyle Slabul

 • Rank
  Moderator Divertisment
 1. [cerere god]Ninoo

  Salut, cererea ta a fost RESPINSA, deoarece ai gresit sectiunea. Aceasta sectiune se face la PUB sau DANKE IMPORTANT >> Go to danke.extreamteam.ro >> Go to pub.extreamteam.ro Apasa pe linkul unde vrei sa ajungi si sa faci cererea de admin.
 2. Partidul Social Democrat i-a retras, luni, sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, a anunţat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea. Potrivit președintelui PSD, Comitetul Executiv al PSD a validat decizia organizaţiei judeţene PSD Argeş prin care i s-a retras sprijinul politic lui Rădulescu. Cătălin Rădulescu s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin mai multe declarații și proiecte controversate depuse în Parlament. Acum câteva zile, Rădulescu spunea că propunerea ca anumite categorii de deţinuţi să-şi ispăşească pedeapsa la domiciliu sau în week-end este o măsură umană, firească şi europeană și că termenul de corupţie este unul „desuet”. În aceeași zi, Cătălin Rădulescu a declarat că protocoalele Serviciului Român de Informații cu instituţii din sistemul judiciar reprezintă un act de poliţie politică și că va propune un proiect de lege ca dosarelor penale întocmite după 2009 să fie rejudecate. „Preşedintele organizaţiei PSD Argeş ne-a prezentat hotărârea adoptată în organizaţia Argeş de a se retrage sprijinul politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu şi Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv au luat act şi au validat această hotărâre”, a precizat Dragnea. Acesta a anunţat, de asemenea, că Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Diaspora şi că Adrian Dobre a renunţat la poziţia de purtător de cuvânt al partidului şi la cea de secretar de stat în Ministerul Comerţului. SURSE: Digi24, Libertatea, B1, Argeşul, PS News, wall-street.ro, news.ro, Secunda TV, money.ro, Obiectiv de Suceava, TRACKNEWS.
 3. Afiliere DIAMOND

  Tu ai decis, cerere RETRASA , TOPIC CLOSED
 4. Afiliere DIAMOND

  Sa le zici membrilor tai sa lase un comment (Cont forum, nu guest) la acest topic iar apoi asteapta sa-ti raspunda un administrator
 5. Afiliere DIAMOND

  Cererea poate fi direct respinsa deoarece clanul nu are 5 membrii. T/C
 6. Deep Rock a fost lansat oficial pe STEAM

  Ghost Ship Games a lansat Deep Rock Galactic pe Steam Early Access, iar din primele 550 recenzii, 92% sunt pozitive. Deep Rock Galactic este un 4-player co-op survival cu elemente de survival. Preia formula lui Left 4 Dead și presară doar un pic de Minecraft peste ea. Văzând grafica, veți crede că jocul este exclusiv VR, în aceeași capcană căzând și eu inițial, dar nu. Nu doar că nu este exclusiv VR, dar nici măcar nu are suport pentru așa ceva. Pur și simplu, studioul a ales această tehnică de randare. Pagina Steam este aici.
 7. [Cerere Moderator]

  Daca doresti sa aplici ca ADMIN pe un server de CS 1.6, te rog sa faci cererea la sectiunea forumului. Cererea este oricum invalida deoarece nu este prezentata sectiunea. TOPIC CLOSED - daca voiai sa faci cerere de moderator , refa cererea dar de data asta sa fie completata sectiunea "" 4.Ce secțiune dorești spre moderare?: ""
 8. RECLAMATIE ADMIN S1nTax

  BA COPII, acesta este un forum, nu forumul serverului, dute la sectiunea serverului ( PUB sau DANKE ). Inainte sa postezi verifica daca postezi unde trebuie. TOPIC MUTAT LA SECTIUNEA PUB >> RECLAMATII
 9. Cerere Grad GLooNTz*

  T/C Nu mai inchide topic-uri și nu te mai baga, pentru ca ești admin, nu fondator :)
 10. BanListul lui HARDSTYLE

  84.125.70.104 Nume Admin : HARDSTYLE Nume Player : mrKAKES IP Player : e sus Data si Ora : 5:58 pe data de 05/04/2018 Motiv : AIM Dovada : O pun in caz de cerere unban, sunt grabit acum
 11. [RECLAMATIE] -pH-Co$t@

  Ai gresit sectiunea baiatul meu. Aceasta reclamatie se face la sectiunea Servere CS 1.6 >> [PUB] Topic Closed
 12. Propunere

  PRO
 13. Maria Sharapova (30 de ani, 41 WTA) ar putea relua colaborarea cu Thomas Högstedt (54 de ani), antrenor cu care a mai lucrat în perioada 2011-2013. După eliminarea de la Indian Wells, Maria Sharapova s-a despărțit de antrenorul Sven Groeneveld. Colaborarea de 4 ani s-a încheiat din cauza lipsei de rezultate din acest debut de sezon. Potrivit cehilor de la Tennis Arena, Sharapova l-a contactat pe Thomas Högstedt, alături de care a început deja antrenamentele la Academia de Tenis Nicholas Bollettieri. Maria și Thomas au mai lucrat împreună timp de două sezoane, între 2011 și 2013. Thomas Högstedt a făcut parte și din echipa Simonei Halep. În 2015, după despărțirea de Wim Fissette, Halep l-a numit pe suedez în funcția de consultant. Cei doi s-au despărțit amiabil după doar două luni. Simona Halep și Maria Sharapova nu sunt singurele nume importante din circuitul WTA pe care Thomas Högstedt le-a pregătit. După despărțirea de româncă, suedezul a fost membru în staff-ul lui Eugenie Bouchard și al luiMadison Keys.
 14. [PlayList] HARDSTYLE Slabul

  Nume melodie: Not Afraid Artisti: Eminem Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s
×
UA-116000671-1