Jump to content

y0ze

Founders
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Time Online

  289d 5h 51m 26s

y0ze last won the day on March 31

y0ze had the most liked content!

Community Reputation

-638

4 Followers

About y0ze

 • Rank
  DEVIL

Recent Profile Visitors

6,432 profile views
 1. Reclamatie Admin(i)

  Te rog sa faci reclamatie la categoria server-ului.
 2. [!] Regulament de postare

  Model de postare: Nume: Vârstă: De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Alte precizări: Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Regulament de postare: Trebuie să aveți o activitate mai veche de șapte zile la secțiunea unde doriți să moderați. Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Cerere Moderator] Nickname", exemplu: [Cerere Moderator] y0ze
 3. Modificari forum si Promovari/Degradari

  Mr.Revillz™ - Promovat in functia de Administrator. El se va ocupa de categoria Design si tot ce tine de ea! Apex si pipuwka au primit -1 pana ce invata sa se respecte reciproc si sa coopereze. Trebuie sa intelegeti ca noi, fondatorii, dorim sa ducem aceasta comunitate la un nivel inalt si nu putem accepta asemenea comportament din partea echipei :)
 4. [Cerere rank] Apex

  Am spus clar sa nu mai vad cereri de up! Next ai remove Te-as ruga sa nu mai intervii. Aici doar staff-ul isi da cu parerea.
 5. Propunere pipuwka

  Gradul banned exista deja doar ca nu apare. Nu vreau ca legenda sa fie umpluta cu asa ceva
 6. Propune Mr.Revillz

  Momentan nu umplem comunitatea de grade. Respins
 7. [Cerere Rank] pipuwka

  Momentan nu mai acord grad-ul de Administrator pana nu rezolv cateva probleme din admicp. Si va rog sa nu mai faceti cereri de up. Fiecare primeste up atunci cand consider eu ca merita Multumesc :)
 8. Modificari forum si Promovari/Degradari

  Apex a fost promovat in functia de Global Moderator. Am rezolvat problema legata cu multi post Am sters gradul Clan Leaders. Motiv: grad fara rost.
 9. Cerere UnBan by Buhuhuu

  Nu e in interesul meu sa il apar, dar urmarind cele 3 demo-uri, e curat, sincer.. Omul joaca clar sunet si mult prefire in anumite situatii. Dupa cum a spus si el, da, si eu l-am banat pentru ca initial era dubios, dar daca urmaresti atent si demo-ul facut de mine atunci se aude clar ca statea la sunet, la fel ca si in cele 3 demo-uri facute de s3nzor.. Ramane la decizia conducerii.
 10. Model reclamatie admin

  In aceasta sectiune vor fi postate doar reclamatiile cu incidentele petrecute pe server. Numele cu care jucai: Numele reclamatului: Motivul: Data si ora aproximativa:
 11. Model cerere admin

  Nume topic : Cerere admin x - Nickname: SteamID(Numeric): Exemplu : Nickname: Player SteamID: STEAM_0:0:11111111
 12. Regulament

  REGULAMENT Modul de disputare al unui meci - Proiectul ExtreamTeam Mixers stă la dispoziţia tuturor user-ilor, astfel, toţi utilizatorii sunt liberi să participe la jocurile organizate pe server-ul aferent. - Prezenţa unui admin în momentul startului unui meci este obligatorie, iar acesta îşi va lua angajamentul de a duce la bun sfârşit meciul, încercand sa găsească înlocuitori pentru cei care îl părăsesc. - Meciurile vor începe doar în momentul în care pe server se află 10 jucatori. - Se vor juca un număr maxim de 30 de runde, echipa câştigătoare fiind desemnată în sistem 16 din 30 de runde. - În momentul încheierii unui meci, adminii prezenţi vor decide dacă meciul mai poate continua, iar în caz afirmativ vor schimba harta de joc. - Parolarea server-ului este STRICT INTERZISĂ! - Perioada maximă de ban admisă pentru perturbarea desfăşurării unui mix este de 300 minute. Hărţile - Harta ce se va juca de-a lungul unui meci va fi aleasă de către admin prin sfătuirea cu jucătorii prezenţi sau prin vot. Injuriile - Injuriile de orice natură adresate organizatorilor, înaintea, în timpul sau după desfăşurarea meciurilor, pe server-ul oficial sau în alte medii de opinie (canal de Teamspeak sau forum) se sancţionează cu banarea temporară a jucătorilor în cauză pe server! - Injuriile, de orice natură (jigniri, atacuri la persoană etc.), adresate adversarilor înaintea, în timpul sau după desfăşurarea meciurilor, va duce la excluderea din meciul respectiv de către adminul prezent. Programele de tip cheat şi verificarea player-ilor - În cazul folosirii de către un jucător a vreunui cheat în timpul unui meci, jucătorul în cauza va fi exclus permanent din orice activitate desfăsurată în cadrul programului ExtreamTeam Mixers. - Dacă un admin consideră necesară verificarea unui player, aceasta va fi facută cu ajutorul comenzii demo nume care va înregistra un demo. -Banurile permanente vor fi acordate doar de persoanele din Staff pe baza dovezilor incriminatorii aduse de admini. Sancţiuni - Banurile mai mari de 300 minute vor duce la suspendarea accesului pe o perioada de 7 zile. - Banurile date pe motiv de cod fără dovezi vor duce la suspendarea adminului pe o perioada de 7 zile pentru început, iar dacă acest lucru se repetă adminul va fi şters pe o perioadă nelimitată. - Injuriile grave aduse celorlalţi jucători prezenţi la mix vor duce la primirea unui avertisment. La 3 avertismente accesul va fi suspendat 7 zile. - Temperamentul agresiv pe forum va duce la primirea unui avertisment sau la suspendarea adminului pe o perioada de 3 zile, în funcţie de gravitate. - Parolarea serverelor duce la ştergerea adminului pe o perioadă nelimitată.
 13. [PUB] Ban-list y0ze

  Nume: frenzy IP: 46.99.80.60 Motiv: wall Dovada: https://we.tl/U5eLK9Og6S
 14. [Cerere Rank] Apex

  Momentan respins. Abia ai primit Moderator
 15. In acest topic se vor posta toate modificarile facute pe forum, dar si promovarile si degradarile. Momentan am facut urmatoarele modificari pentru forum: -Am adaugat platforma Downloads unde va invit sa urcati diferite resurse. -Am fixat problemele de la chat -Am schimbat legenda astfel incat sa nu fie ca si pe toate comunitatile -Rearanjarea categoriilor Momentan atat. Revenim cat de curand cu noi modificari
×
UA-116000671-1